Любо Ганев: Домакинството на Евроволей U18 е чест и предизвикателство за България


Любо Ганев: Домакинството на Евроволей U18 е чест и предизвикателство за България
17-01-2022 17:25 | BGvolleyball.com

 

Любомир Ганев, президент на БФ Волейбол, определи като голяма чест домакинството на България за ЕвроВолей 2024 за мъже под 18 години. Бордът на Европейската конфедерация CEV потвърди страната ни като организатор на турнира през декември.

 

"България е една от държавите, които продължават да играят ключова роля в развитието на волейбола при всички възрасти", пише официалната страница на централата. 


"За България е огромна чест да организира европейското първенство U18 през 2024 година - каза Ганев пред сайта на CEV. - През последните години нашата страна се справи на високо ниво със състезания от най-висок ранг като световното първенство за мъже през 2018 година и европейското за жени през 2021 година. Един от основните приоритети на БФ Волейбол е работата с младите волейболисти. Вниманието ни е насочено изключително много към работата с тях и затова домакинството на EuroVolleyU18M е голямо предизвикателство за нашата федерация, треньори и волейболисти, които тогава ще бъдат в националния тим. Гарантирам, че България ще покаже най-доброто си лице пред всички гости, които дойдат през 2024 година."

 

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Любо Ганев, БФВ
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини