Дани Милушев: Научих много от Камило Плачи, надявам се да го приложа в Добрич (видео)


Дани Милушев: Научих много от Камило Плачи, надявам се да го приложа в Добрич (видео)
09-05-2022 15:25 | BGvolleyball.com

Данаил Милушев, който бе помощник на Камило Плачи в шампиона Хебър (Пазарджик) пое по нов път, като е новият старши-треньор на Добруджа 07 (Добрич).

 

Ето първите му думи след официалното обявяване на новината:

 

„От няколко месеца  започнахме преговори с президента на ВК Добруджа 07 Тодорин Ненчев. Съгласих се на предложението, за което му благодаря, каза Милушев“, като отбеляза, че по този начин се връща към  родния си регион. Милушев е роден във Варна, но неговата майка е от Добрич и той самият е живял тук.

 

 

"Стигнахме до консенсус, че трябва да направим един проект, който да изкара следващите две-три години, с едно ядро от момчета, които да не бъдат променяни постоянно, а да разгърнат потенциала си следващите 2-3 години.", каза още новият треньор на добруджанци.

 

"Надявам се да покажем добри игри и някой ден Добруджа 07 отново да спечели шампионската титла на България, изрази надеждите за бъдещето Милушев. Той е изключително благодарен за получения шанс да работи с Камило Плачи, който по думите му е един от най-добрите треньори в света. Надявам се да успея да приложа тук, нещата, които научих от него в Хебър, каза Милушев.

 

Какво каза още Милушев за бъдещата си работа във ВК Добруджа 07, вижте във видео-материала.

 

 

 

---------

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини