Левски и Владимир Станков се разделят


Левски и Владимир Станков се разделят

Снимки: НВЛ/startphoto.bg

12-05-2022 14:10 | BGvolleyball.com

Приключи престоят на разпределителя Владимир Станков в мъжкия състав на Левски София, обявиха от клуба.  Двете страни се разбраха да се разделят. 25-годишният волейболист ще продължи кариерата си в друг отбор, след като изкара два сезона с екипа на Левски София.

 

Станков пристигна при „сините“ от ЦСКА, като през миналия шампионат стана бронзов медалист с Левски.

 

 

ВК Левски София благодари на разпределителя за всеотдайността със синята фланелка и му пожелава много успехи в бъдеще.

 

 

"Искам да благодаря на клуба за тези две години. Смятам, че през тях бе свършена много добра работа що се отнася до стратегията на Левски да се развиват млади играчи. Напредъкът се вижда от успехите при подрастващите, както и от присъствието им в различни национални гарнитури, както и в мъжкия състав на Левски.

 

 

Искам да благодаря на треньора Андрей Жеков. Работата с него ми помогна в много аспекти. Благодаря и на ръководството за търпението към мен и дадената ми възможност да играя за Левски. Условията за работа, които клубът предлага, са на светлинни години от останалите у нас", каза пред официалния сайт на Левски София Владимир Станков.

 

 

 

---------

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини