Денис Карягин: Играхме за публиката и всички волейболни фенове


Денис Карягин: Играхме за публиката и всички волейболни фенове
21-05-2022 23:30 | BGvolleyball.com

 

Националният отбор на България за мъже под 21 години победи Унгария с 3:0 гейма, в мач за престиж на европейската квалификация в София. Тимът ни загуби шансове за Европейското първенство, но зарадва феновете с категоричен успех.

 

Младият национал Денис Карягин, който същевременно е част и от мъжкия национален отбор заяви, че тимът е играл за публиката в зала „Христо Ботев“ и всички волейболни фенове.

 

„Първо искам да се извиня на всички, че не успяхме да се представим добре срещу един отбор, който не ни превъзхождаше толкова много. Направихме си изводите и си казахме, че днес трябва да излезем за публиката в залата и волейболните фенове. За тези, които са дошли да ни подкрепят, за което им благодарим. Надявам се, че днес не сме ги разочаровали.

 

Срещу Франция загубихме основно на три елемента  - сервис, слабо посрещане и на блокада. Те ни надиграха. Сями сме си виновни, защото не успяхме да покажем нашата игра.

 

В мъжкия национален отбор са повикани най-добрите играчи. Радвам се, че съм там и ще  продъжа да се трудя и да давам всичко от себе си. Преходът между двата тима е труден, защото юношеският волейбол е различен от мъжкия, но се справям. Надявам повече млади състезатели да направят този преход.“

 

---------

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини