Стадион-затвор за (евро) милиони...


Стадион-затвор за (евро) милиони...
26-04-2016 15:05

 

Стадиони всякакви – футболни, с писти за лека атлетика, хубави, големи, малки, градски, селски. Но стадион-затвор – такова нещо не мислех, че може да има. Е, има. В България е. В Костенец. Там се издига спортният Алкатрас.


Съоръжението се реновира по евро-програмата за развитие на селските райони към Министерството на земеделието и според документите трябваше да е завършен преди половин година. Но макар и незавършен, вече се вижда ниското качество на изпълнение и безумието на проекта.

 

Костенският общински стадион е поредното доказателство, че т. нар. „селски стадиони” се построиха и се строят само за усвояването на едни евромилиони – а изпълнението и ефективността нямат никакво значение. 

 

Повече по темата за любопитния стадион прочети в специализирания сайт за лека атлетика BGathletic.com, като кликнеш ТУК.


---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Стадион в Костенец
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини