Жадни за успехи


Жадни за успехи
21-05-2016 12:00 | Ани Колева

Новата генерация търси себеутвърждаване по най-добрия начин

 

Мъжкият национален отбор по волейбол на България спечели престижния турнир „Хуберт Вагнер“ в Полша. Волейболистите ни надиграха световния шампион "Дружина полска“ у  дома, преклониха силна нация като Сърбия и се справиха категорично срещу набиращия сили тим на Белгия. А за капак родните национали обраха и индивидуалните награди в надпреварата! Успехът бе повече от впечатляващ, като самият Пламен Константинов призна, че не го е очаквал и не помни от кога отборът не е печелил така.

 

Освен, че изпълни с гордост цялата ни нация, представянето в Полша сложи началото на една нова страница. Тази на новия облик на националния отбор на България. Обновен, подмладен и пълен с енергия. Момчета, жадни за успехи и горящи за себедоказване. Млада генерация, готова да прескочи себе си и всички препятствия в името на победата.

 

Пламен Константинов тръгна да гради нов отбор и показа, че е на прав път. Напук на всички критики и песимистични прогнози. А успешният дебют в сезона, както и второто място на още по-младия състав, воден от Мирослав Живков, дават оптимизъм и са добри знаци за бъдещето. Изпълват с надежда за един нов боеспособен отбор.

 

Видя се, че имаме състав, който вече загатна за потенциала си. Остава тези момчета да продължат да работят упорито и със същия ентусиазъм, за да продължим възходящата линия и да мечтаем за нови успехи.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: България национален отбор волейбол мъже, Пламен Константинов
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини