Един Неволейболен коментар...


Един Неволейболен коментар...
15-07-2016 20:02

 

Христо Апостолов е бивш изпълнителен директор на НВЛ-мъже от времето, когато Красимир Илиев я управляваше и администрираше. И въпреки че от няколко години не е част от управлението на волейбола у нас, той продължава да следи всекидневно какво се случва на волейболната карта у нас. А покрай "медийната война" по оста Владимир Николов - Деян Нинов - Мартин Стоев от последните дни, Христо Апостолов написа интересен коментар, който сподели чрез профила си в социалните мрежи и който предостави в рубриката "Коментар назаем" за BGvolleyball.com.  

 

 

Мдаа...гледам, чета и продължавам да се чудя. Излиза един и подхваща едни сериозни теми - кой как отмъква деца, как ги лъже, как им обещава, кой какво дължал, после следваха едни "отворени писма", айде и пресконференции за кой какво цъкал в казината и на покер-масите, па кой искал да играе, ама защо не играел, а пък оня другия не искал, ама трябвало, минахме през мениджърските игри, че и до Велчова завера чак я докарахме.

 

Тоя зад него, оня пред него, и оня над главата му... Треньорки се оправдаваха, родители коментираха, а накрая и обръщения през медиите си зачешаха...Кой крив, кой прав, то и на баба Гичка от Левуново и стана ясно. А между другото, някъде прочетохте ли да написах за волейбол?!

 

Защото в тази сапунка липсваше волейболът. И най-трагичното е, че клубовете и волейболните хора мълчат. Продължават да мълчат. Знаете ли колко струва това мълчание - една нощувка годишно в хотел с вечеря и закуска, пликче с 50-ина лева и 5 топки. Ей това е българският волейбол. Докато главите са заврени в задниците, ще четем и ядем л....а.

 

Та да Ви попитам дами и господа волейболни хора и Вие представители на волейболните клубове. Това ли е българският волейбол?! А? Защото досега чух ТРИМА ГОЛЕМИ ВОЛЕЙБОЛНИ МЪЖЕ и един "луд"...

 

Не ми отговаряйте, замислете си и дано скоро извадите главите си...от там. Защото така сме затънали в блатото, но с чакане и с мисълта "друг да се покаже, друг да се изкаже, а аз с всички да съм добре", е така ще я караме...

 

На вас харесва ли ви?


---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Христо Апостолов, БФВ, Владимир Николов, Мартин Стоев, Деян Нинов
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини