Силни в спорта - разумни на пътя


Силни в спорта - разумни на пътя
17-08-2016 15:00 | Ани Колева

Под това мото ще се проведе турнир по плажен волейбол в Добрич

 

"Силни в спорта - разумни на пътя". Това е мотото на благотворителен мемориален турнир по плажен волейбол "Петър Кирчев", който ще се проведе в Добрич на 20 август.

 

Организатор е Митко Димитров от сдружение "Аматьорска Волейболна Лига". Петър Кирчев е бивш волейболист на Добруджа (Добрич) , ЦСКА и националния отбор, нелепо загинал в автомобилна катастрофа през 2014 година.

 

Турнирът ще се проведе на кортовете за плажен волейбол в спортен комплекс "Простор" - град Добрич, и ще започне в 9:00 часа. Средствата, събрани от таксите за участия на отборите, ще бъдат дарени на семейството на Петър Кирчев. На кортовете ще бъде поставена и специална кутия, чрез която любителите на плажния волейбол от град Добрич също ще могат да се включат със свои дарения.

 

Паралелно с този, подобен турнир ще бъде проведен и в град София на кортовете на Минно-геоложкия университет "Св.Иван Рилски", също на 20 август. Организатор на софийския турнир, който ще премине под същото мото, е волейболистът от Арда (Кърджали) Невен Нешев - бивш съотборник на Петър Кирчев. 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Петър Кирчев
Коментари
Други новини