Българският спортен крах - причини, поуки и бъдеще


Българският спортен крах - причини, поуки и бъдеще
30-08-2016 17:39

Кои са причините? Как извървяхме пътя от нулата до върха и обратно? Какво трябва да направим, за да си върнем успехите, възможно ли е?

 

Близо четвърт век тази тема се избягва и напълно нетипично за един спортист не се дава еднозначен и директен отговор на тези въпроси. Това е и първият кардинален проблем. В спорта, в тренировката, в състезанието, не се ли действа директно, открито, прямо, губи се.


Така е и в управлението на спорта!

 

Гръмко заглавие, предполагам ще има хора, които няма да се съгласят с него, но не би трябвало. Всъщност, защо се забавихме толкова да си кажем истината директно. Притеснявахме ли се? Страх ли ни беше? От какво?


Всъщност място за притеснение в заглавието има, но трябва да се притесняваме всички ние, защото ние допуснахме да стигнем до тук: ръководители, държавни и местни управници, треньори, състезатели, граждани.  Не само, че стигнахме до тук, но и задълбочихме.


Целият материал може да прочетеш в лекоатлетическия сайт BGathletic.com, като кликнеш ТУК.


---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Български спорт
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини