Пламен от Русия: Стана ми много тъжно за Брунко


Пламен от Русия: Стана ми много тъжно за Брунко
Снимка: ФИВБ
12-11-2016 10:16 | Ивайло Пампулов

Съжалявам, че нямаше как да се прибера до България за погребението, признава националният селекционер

 

Дни преди 71-вия си рожден ден си отиде дългогодишният волейболен треньор Брунко Илиев. Тъжната новина достигна и до Новосибирск, където националният селекционер Пламен Константинов води местния гранд Локомотив. 

Ето какво каза Пламен за големия Брунко Илиев:


"Стана ми много тъжно за него, беше наистина добър човек. Отиде си треньор, който е изградил най-много състезатели, достигнали до националния отбор. Това е рядко срещано постижение. Брунко се измъчи много покрай тази болест, но изобщо не се оплакваше. В същото време е помогнал на страшно много хора и няма да е пресилено ако се каже, че цялата школа на Славия се крепеше на него и на Кирил Методиев. Съжалявам, че нямаше как да се прибера до България и да присъствам на погребението", коментира селекционерът Пламен Константинов за volleyball.bg. 


---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Пламен Константинов, Русия мъже, Брунко Илиев
Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини