В залата на ЦСКА волейболният маратон е възможен (Снимки)


В залата на ЦСКА волейболният маратон е възможен (Снимки)
Снимка: BGvolleyball.com
14-11-2016 21:45 | Ивайло Пампулов

Във ′Васил Симов′ се започва от ранни зори и се приключва по тъмно

 

На 12 ноември в зала "Васил Симов" се проведе истински волейболен маратон, като се изиграха четири поредни мача един след друг. Започна се със срещата от първенството за момичета до 15 години, в който ЦСКА прие Славия (София). В него Славия се поздрави с труден, но сладък успех с 3:2 (23:25, 26:24, 25:22, 14:25, 15:12). Непосредствено след края на този мач се изигра и двубоя между същите два отбора, но в по-горната възраст - за девойки младша възраст. В него ЦСКА взе "реванш", след като се наложи с 3:0 (25:19, 25:21, 29:27)

 

Оспорваните битки при подрастващите забавиха малко началото на срещата от НВЛ-жени между ЦСКА и ЙЕБ-Шумен 05 (Шумен), като вместо в 16:00 ч двата отбора започнаха в 16:15 ч. Това от своя страна доведе до забавяне и на мача от Суперлигата при мъжете между ЦСКА и Миньор (Перник), като началото на този двубой бе изместено с 50 мин (от 18:00 ч за 18:50 ч). 

 

Четири мача един след друг последователно не е прецедент за зала "Васил Симов" и е поредното доказателство, че в нея волейболът е преди всичко. Работата започва в ранни зори и приключва по тъмно, като всички са отдадени в дейността си и са обединени от каузата ВК ЦСКА. Клуб, който присъства на волейболната карта у нас във всички възрастови групи, без изключение, и който винаги се бори за върховете. 

 

И не си мислете, че когато няма мачове, в зала "Васил Симов" е скучно. Напротив, през останалите дни всичките отбори на клуба водят тренировъчния си процес, без значение дали във волейболната зала или в тази за фитнес. 

 

По отношение на организацията на срещите в зала "Васил Симов" всичко е на ниво, като ЦСКА е може би единственият клуб у нас, който предоставя и тимови листове за журналисти и фенове преди началото на всеки двубой от Суперлигата или от НВЛ-жени. Дребен детайл, но, както се казва, именно детайлите правят разликата. 

 

Също така ВК ЦСКА (който е автентичен ЦСКА за разлика от други спортове!) е един от първите волейболни отбори у нас (ако не и първият), който разполага със свой официален уеб-сайт, който всеки може да посети на cskavolley.org и има присъствие в социалните мрежи с официални страници във Фейсбук и Туитър. И всичко това се поддържаше и през трудните години на финансово оцеляване, развива се и сега, когато зад клуба застанаха спонсори. 

 

Следващата стъпка е да се направи хубав ремонт на зала "Васил Симов", но от ръководството на клуба са оптимисти, че и това ще се случи в близко бъдеще. След всички трудности, през които ВК ЦСКА премина през последните години, и тази ще бъде преодоляна. Просто, защото волейболът не може да спре в ЦСКА, така, както в други спортове в Армейския клуб.

 


Галерия от ЦСКА - Славия за момичета до 15 г. виж ТУК.


Галерия от ЦСКА - Славия за девойки младша възраст виж ТУК.


Галерия от ЦСКА - ЙЕБ-Шумен 05 от НВЛ-жени виж ТУК.


---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: ЦСКА, зала Васил Симов, Волейбол момичета до 15 години 2017, Волейбол девойки младша възраст 2017, Национална волейболна лига 2017 жени, Национална волейболна лига 2017 Суперлига
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини