Ще успее ли Добруджа 07 като Лудогорец


Ще успее ли Добруджа 07 като Лудогорец
07-12-2016 14:29

Всичко е възможно


Ще успее ли Добруджа 07 като Лудогорец? Навярно този въпрос минава през главата на феновете. След такива вечери, като снощната на Парк де Пренс, изпълнени с оптимизъм и  позитивна емоция, всичко ти се струва възможно. Още повече, че сравнението между двата български шампиона – футболният и волейболният е в полза на момчета от Добруджа 07.

 

Първо – всички са българчета. Второ играят в едно 16 000  градче пред около 1500 души, а не пред 43 000  на националния стадион на Франция. Трето Хурикаани може и да имат 9 победи от 9 мача, ама в първенството на Финландия, страна, която не можем да наречем световна сила във волейбола. Най-доброто им класиране на Световното първенство е през 2014 г. - 9-то място, а на Европейския шампионат –четвърто място през 2007 г.

 

Трябва да се има предвид и факта, че момчета на Миро Живков играят доста по-освободено пред чужда публика. Показаха го и в Холандия срещу Абиант Ликъргъс. Това са все аргументи, които трябва да са в наша полза.  Спортът затова е феномен, защото е непредвидим и всичко може да се случи. Пожелаваме успех и се надяваме да го постигнат.

 

Източник: dobrudjabg.com

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Добруджа 07, Лудогорец, Купа на ЦЕВ волейбол мъже
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини