Луксът да имаш Григор Димитров


Луксът да имаш Григор Димитров
28-01-2017 18:00

Или как на 27 януари животът в държавата спря

 

На 27 януари 2017 г. се случи нещо, което на бяхме виждали скоро в България. Животът спря. Държавата престана да работи и “влезе в телевизора”. От сутринта до вечерта бушуваха страсти и емоции.

 

Целият ден го писахме “ден на майстора”, както се изрази коментаторът по “Евроспорт” Йордан Божинов. Заради майстора Григор Димитров. Беше си неговия ден, независимо че свърши не така, както искахме и както Григор заслужаваше.

 

Ако сте по-малки и не сте преживявали лятото на 1994 г., 27 януари може да ви подскаже какво се случваше в България тогава. 

 

Имало е и други моменти, в които държавата пулсираше със спорта от 94-та до днес - футболни, волейболни и при предишния полуфинал на Григор в турнир от Големия шлем - на “Уимбълдън” през 2014 г. Но не могат да се сравняват с психозата “27 януари”.

 

Валентин Маринов, 

Viasport.bg

 

Целият коментар може да прочетеш ТУК.
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Григор Димитров, тенис, Australian Open
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини