Отново плажен волейбол в София


Отново плажен волейбол в София
10-08-2017 13:05 | BGvolleyball.com

И през август феновете на плажния волейбол в столицата ще могат да гледат любимата си игра

 

На 12 и 13 август предстои третият кръг от поредицата турнири по плажен волейбол SOFIA BEACH MASTERS 2017. Състезанията ще се проведат на плажния корт – Бонсист, ул. "Професор Н. Генчев".

 

Надпреварата се провежда в категории мъже и жени в схема – квалификации и елиминации. Играе се по FIVB правилата за плажен волейбол. Входната такса за турнира e 10 EU на състезател (седмица преди турнир), 15 EU на състезател (до техническата конференция, четвъртък (преди турнира) от 20:00 ч. на корта по плажен корт Бонсист и 0 EU на състезател от U16 отбор (отбор със състезател до 16 години - макс 1 отбор). Към момента участие в турнира са заявили над 50 човека и записването продължава!

 

Всеки, който иска да се включи в предстоящия кръг на турнира, може да се регистрира, като подаде информация на следния мейл: beachvolley.bg@gmail.com

 

В състезанието нямат право да участват състезатели, представяли България в международни турнири по плажен волейбол в годините 2013-2017 година.

 

Наградният фонд се определя като процент от входните такси и ще бъде раздаден за първите три места. Класирането ще се определи спрямо точките от най-добрите три постижения от възможните четири турнира. Той ще се връчи на 28 август 2017. При равен брой точки се гледат точките от четвъртия турнир, мачовете между отборите с еднакви точки и спечелени геймове.

 

Организаторите осигуряват: вода, топки за игра, медали и купи, Livescore, Online tournament draw, Livestream, музика, награден фонд, съдии за финалните фази на турнира, лекар.

 

Състезателите осигуряват: такса участие, медицински документ, гарантиращ здравето на състезателя и доброто си настроение.

 

В изминалите два кръга на SOFIA BEACH MASTERS 2017 участие взеха десетки състезатели от цялата страна – София, Варна, Русе, Стара Загора, Пловдив, Смолян, Плевен, Сливен и др. Последният кръг от турнира ще се състои на 26-27 август.

 

Входът за публиката е свободен.

 

Начало на всички дни на турнира: 8:00 ч.

 

Повече информация може да намерите тук:

 

https://www.facebook.com/SofiaBeachMasters2017

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Плажен волейбол, София Мастърс 2017
Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини