И финалната петица за Мистър BGvolleyball.com e ...


И финалната петица за Мистър BGvolleyball.com e ...
02-10-2017 11:00 | Малинка Димитрова

 

Завърши втората фаза в конкурса Мистър BGvolleyball.com 2017. Читателите имаха възможност да гласуват за любимците си до 30 септември, в резултат на което определиха финалната петица от 12-те претенденти за короната, започнали надпреварата.

 

Най-много читателски гласове спечели асът ни в плажния волейбол Димитър Калчев, който играе в колежанското първенство на САЩ. Така на практика се получава разместване след втората фаза, като победителят от първия етап Алекс Грозданов от Верона завършва на втората позиция.

 

alexx

 

На трето място аудиторията класира Дейвид Кръстев от Пирин (Разлог), четвърти е диагоналът на Добруджа 07 Жулиен Георгиев. Петицата се оформя от новото попълнение на Тетевен Волей (Тетевен) Христо Петков.

 

Припомняме ви, че във втората фаза претендентите отговаряха на въпроси, подготвени от екипа на сайта, разкриващи същността на всеки играч. 

 

Избраните кандидати продължават в третия, последен етап на конкурса, който ще завърши през ноември. Подробности за условията и гласуването в последната фаза - очаквайте през следващите дни.

 

 

Финалната петица на Мистър BGvolleyball.com: 

  1. Димитър Калчев – Калифорнийски университет (САЩ) 
  2. Алекс Грозданов  - Верона (Италия)
  3. Дейвид Кръстев – Пирин (Разлог)
  4. Жулиен Георгиев – Добруджа 07 (Добрич)
  5. Христо Петков – Тетевен Волей (Тетевен) 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мис BGvolleyball.com 2017, Мистър BGvolleyball.com 2017
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини