И финалната петица за Мис BGvolleyball.com e ...


И финалната петица за Мис BGvolleyball.com e ...
02-10-2017 12:30 | Малинка Димитрова

 

Четвъртото издание на конкурса Мис BGvolleyball.com 2017 навлиза в решителната си фаза! Приключи гласуването във втория етап, в който осем претендентки отговаряха на въпроси, разкриващи същността им. След това думата имаха почитателите им, като те определиха чрез вота си кои пет състезателки продължават във финалната фаза.

Волейболистката на новака в женското първенство на България Берое (Стара Загора) - Виолина Николова отново оглави класирането, след като бе лидер и в първия етап на надпреварата. 

 

Блокировачката събра най-много подкрепа от читателите, но надпреварата за короната ще се разгори с пълна сила на финалната права. Съотборничката й от Берое Елица Баракова заема втората позиция.

 

e_barakova

 

На трето място е волейболистката на Марица (Пловдив) Силвия Андреева. Петицата се допълва от диагоналът на Раковски (Димитровград) Симона Николова и разпределителката на Левски Мариана Йорданова

 

Очаквайте скоро подробности за финалния етап на надпреварата и как да подкрепите своите любимки. 

 

Финалната петица след втория етап: 

  1. Виолина Николова –  Берое (Стара Загора)
  2. Елица Баракова – Берое (Стара Загора) 
  3. Силвия Андреева – Марица (Пловдив) 
  4. Симона Николова – Раковски (Димитровград)
  5. Мариана Йорданова – Левски

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мис BGvolleyball.com 2017, Мистър BGvolleyball.com 2017
Коментари
palms bet 7sport.net
няма мачове
Други новини