Волейболистка първа в класацията за най-добър спортист на ЦСКА


Волейболистка първа в класацията за най-добър спортист на ЦСКА
Разпределителката Полина Нейкова (номер 2) оглави класацията за най-успешен спортист на СУ „Ген. Владимир Стойчев“ на ЦСКА
16-12-2017 17:01 | Ани Колева

Волейболистка на женския отбор на ЦСКА оглави класацията за най-успешен спортист на СУ „Ген. Владимир Стойчев“ на ЦСКА за 2017 година. Главният секретар на Министерството на младежта и спорта Асен Марков награди тримата най-добри спортисти и техните треньори  на „червената“ школа. Това са Полина Нейкова (волейбол), Любослав Григоров (джудо и самбо) и Йоана Манова (самбо).

 

Държавното спортно училище отличи десетката на най-успелите си състезатели за годината на церемония в Музея на спорта в присъствието на олимпийската шампионка Румяна Нейкова, треньора на националния отбор по бокс Михаил Таков, преподаватели, ученици и треньори.

 

„Това е най-хубавият празник за Вас, защото отчитаме какво сте постигнали дотук, но трябва да продължите напред със същото упорство. Ще Ви дам един съвет - тези награди за Вас важат само докато свърши церемонията. След това трябва да положите още повече труд, за да ги затвърдите“, заяви Асен Марков в обръщението си към възпитаниците на СУ „Ген. Владимир Стойчев“.

 

Директорът на училището Васил Вутев акцентира върху факта, че всички спортисти в десетката имат сериозни постижения в международни състезания. „Нашата равносметка от 2017 г. е добра, защото завоювахме около 390 медала от държавни първенства, от които 122 са златни, както и 20 медала от международни турнири. Нашите постижения нямаше да бъдат възможни без подкрепата, която получаваме от Министерството на младежта и спорта и от „Национална спортна база“ ЕАД“, заяви той.

 
---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Полина Нейкова, ЦСКА
Коментари
Други новини