Пет дни до края на първия етап за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2018!


Пет дни до края на първия етап за Мис и Мистър BGvolleyball.com 2018!
10-08-2018 12:00 | BGvolleyball.com

 

Само пет дни остават до края на гласуването за първия етап в конкурсите за Мис BGvolleyball.com 2018 и за Мистър BGvolleyball.com 2018! 

 

10 претендентки при жените и 13 при мъжете започнаха надпреварата, като аудиторията ще реши кой ще продължи в следващата фаза. 

 

Подкрепете фаворитите си със своя вот. Борбата продължава да е доста оспорвана. И при мъжете, и при жените двама претенденти си оспорват лидерството и битката ще е до последно. 

 

Гласуването става с едно кликване върху снимката на предпочетените кандидати. От един IP адрес може да се правят по три номинации във всеки един от двата конкурса. 

 

Първата фаза започна на 13 юли и приключва на 15 август, като читателите на BGvolleyball.com гласуват за своите любимци на специалните интернет платформи miss.bgvolleyball.com и mister.bgvolleyball.com .

 

 

 

Гласувай за Мис BGvolleyball.com 2018 - ТУК.

 

Гласувай за Мистър BGvolleyball.com 2018 - ТУК. 

 

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Мис BGvolleyball.com 2018, Мистър BGvolleyball.com 2018
Коментари
няма мачове
Други новини