Капитан на кораб в Русе пожела успех на националите


Капитан на кораб в Русе пожела успех на националите
Капитанът на кораба в Русе (по средата на снимката) отправи пожелание за успех на родните национали. Снимка: BGvolleyball.com
16-09-2018 15:33 | Ани Колева

 

Капитанът на увеселителен кораб в Русе  -- Тодор Калоев се оказа запален волейболен фен, който не пропуска мач на националите.  Чрез BGvolleyball.com той отправи пожелание за победа тази вечер в  изключително важния мач с Куба във Варна, както и в следващата битката срещу световния шампион Полша и заяви, че "лъвовете" имат подкрепата на русенските фенове. 

 

"Всички се надяваме волейболистите ни да продължат успешно напред и да ги видим на финали", коментира капитанът пред официалните лица на световното първенство в Русе, които му бяха гости на кораба.  Организаторите ги изненадаха  със специална  разходка по река Дунав, която бе само част от богата културна програма, организирана извън мачовете.

 

 

Визита на уникални по рода си исторически обекти бяха друга част от изненадите на организаторите в Русе. Домакините се погрижиха те да се докоснат до българската история и да видят най-интересните месни забележителности. Организирано бе посещение на скалния манастир „Свети Димитър Бесарбовски“ и Ивановските скални църкви, които са духовни комплекси, издълбани в скалите. По време на визитата в Бесарбовския манастир чужденците привлякоха вниманието на двама месни духовници, които проявиха инициатива и запознаха гостите с исторически събития по възникването на комплекса.

 

Двамата духовници от Бесарбовския манастир се снимаха с част от официалните лица на световното първенство в Русе

 

Програма, резултати и временно класиране в група Д във Варна вижте тук.

 

Програма, резултати и временно класиране в група В в Русе вижте тук.

 ---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: България национален отбор волейбол мъже, Световно първенство волейбол 2018 мъже
Коментари
няма мачове
Други новини