Арпезос отново протече, волейболисти и ръководство започнаха ремонт (снимки)


Арпезос отново протече, волейболисти и ръководство започнаха ремонт (снимки)
22-01-2019 11:30 | BGvolleyball.com

 

Неволите в Кърджали продължават, спортната зала отново протече. 

 
За втори път волейболът се наложи да спасява положението, като играчи и ръководство отново бяха в ролята на строителни работници. Волейболистите на Арда започнаха нов спешен ремонт на покрива на зала „Арпезос“. Ремонтните дейности се налагат поради очакващите се продължителни дъждове през идните дни и предстоящия в петък мач на мъжкия отбор срещу тима на Царево.

 

 

„Чакаш, чакаш и накрая пак викаш неволята с ясното съзнание, че предвидените 55 000 лв. в бюджета на общината за 2019 за покрива на зала „Арпезос“ могат спокойно да се пренасочат за други дейности!“ написа във Фейсбук профила си президентът на ВК Арда Милко Багдасаров.

 

В средата на ноември ръководството на клуба и спортистите намериха временно решение на проблема и покриха течащия покрив с полиетилен. Това спомогна да се ограничат течовете в залата и да се изиграе дербито с Виктория Волей.

 

Понеже вятърът отнесе това, което тогава бяхме направили, за това сега го правим отново, но вече по-здраво – със дъски, с анкерни болтове, така че да можем да изкараме сезона. Както сме го направили сега, покритието ще издържи по-дълго време – чак до април. Вече няма да се притесняваме и от вятър, защото макар и временно, става здраво", заяви Милко Багдасаров.

 

 

„Има си направена цялостна план-сметка за ремонта, направиха и проект, кандидатстват за финансиране. Ние ще изкараме още малко. От тук нататък дали ще има ремонт на залата зависи от много неща и най-вече от политиката, която се прави. Защото всички говорят и обещават, и се интересуват, обаче за съжаление това, което трябва да кажем е, че и държавни, и общински, и всякакви видове ръководители са много, много, много далече от спорта“, добави още той.

 

В залата се провеждат всички общински състезания по волейбол и баскетбол за различните възрасти. 

 

 

 

Програма и резултати от двубоите в група Б на Висшата лига - ТУК 

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Арда, Милко Багдасаров, Национална волейболна лига 2019 Висша лига
Коментари
Други новини