Българите наистина можем!


Българите наистина можем!
Gulliver Photos/Getty Images
31-01-2019 09:00 | Николай Кръстев, главен редактор на СПРИНТ

 

Светът на ските е очарован от Алберт Попов. Едно българско момче направи фурор и е на път да осъществи спортната си мечта. Коментаторите по най-големите световни телевизии се задъхваха от емоции и нескрита радост, че на белия небосклон е изгряла една нова звезда. Звезда от България.

 

„Българите можем“, философски и мъдро заключи младокът Аби след първото си влизане в Топ 10 на старт от Световната купа.

 

Можем, когато искаме много силно и не жалим сили. Като Алберт.

 

Можем, когато успеем да канализираме таланта си по начин, който да осигури неговото развитие. Като Алберт.

 

Можем, когато не се отказваме заради недоверието и скептицизма, пуснали отвратителни корени в българското общество. Като Алберт.

 

Можем, когато не се плашим от трудностите и ги преодоляване дори и когато някои от тях са съдбовни и много тежки в чисто човешки план. Като Алберт.

 

Можем, когато получаваме безрезервна и твърда подкрепа в семейството. Като Алберт.

 

Можем, когато имаме зад гърба си здрава и мощна организация, която ни направлява. Като Алберт.

 

Можем, когато продължаваме напред без значение, че за дълги периоди нещата не се получават така, както искаме. Като Алберт.

 

Можем, когато имаме ясна цел и ясна визия как да я постигнем. Без да се опитваме да минем по лекия и тарикатски път. Като Алберт.

 

Можем, когато сме позитивни и добри. Като Алберт.

 

Алберт, ти наистина можеш много. Видя го и го разбра първо самият ти, а заедно с това и всички останали. Продължавай да показваш на света и на България най-вече, че българите наистина можем!

 

 

 

 

 

---

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

BGvolleyball.com напомня, че можеш да следиш последните новини и като ни последваш в социалната мрежа Туитър чрез @BGvolleyballCom !

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Тагове: Алберт Попов
Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини