2019/2020 Национална волейболна лига Висша лига | Западна група 15 Кръг

Ботев Ихтиман

Ботев Луковит

1744

3 : 2

( 16 : 25 ) ( 16 : 25 ) ( 25 : 20 ) ( 25 : 17 ) ( 15 : 11 )
Съдии:
15-02-2020 СОУ Христо Ботев, Ихтиман, България 150 Зрители
Други новини