За нас

 

BGvolleyball.com е първият специализиран сайт за волейбол в България.   В нашия сайт ще намерите новини, интервюта, коментари, анализи, а също така и програмата, резултатите и класирането във всички важни състезания и турнири.

 

За първи път в националните първенства по волейбол на България се предлагат резултати на живо от всички двубои - в Суперлигата и Висшата лига при мъжете и Държавното първенство при жените.  На страниците на BGvolleyball.com ще можете да намерите в реално време и резултати от много други интересни двубои, често придружени и от текстов коментар на живо.

 

BGvolleyball.com отделя специално внимание и на състезанията при подрастващите, където битките на волейболното игрище са не по-малко вълнуващи.

 

Ние вече работим седем дни в седмицата по 24 часа, за да ви поднасяме възможно най-пълна, удобна и експресна информация за всяко едно волейболно събитие по света, свързано с най-успешния колективен спорт на България.  Скромен екип от журналисти се грижи да изготвя за читателите на BGvolleyball.com оригинални авторски материали за любимия спорт.

 

Можете да ни пишете на office@bgvolleyball.com.

palms bet 7sport.net
Други новини