СОУ Христо Ботев

Град:Ихтиман, България


Национална волейболна лига Висша лига | Западна група
Дата Зала Домакин Резултат Гост Съдии
26-10-2019
17:00
СОУ Христо Ботев
Ихтиман, България
Ботев Ихтиман 0:3 Тетевен Волей
09-11-2019
17:00
СОУ Христо Ботев
Ихтиман, България
Ботев Ихтиман 0:3 Люлин
23-11-2019
15:00
СОУ Христо Ботев
Ихтиман, България
Ботев Ихтиман 3:1 Сливнишки герой
18-12-2019
19:00
СОУ Христо Ботев
Ихтиман, България
Ботев Ихтиман Звездец
00-00-0000
СОУ Христо Ботев
Ихтиман, България
Ботев Ихтиман Етрополе

СОУ Христо Ботев
Ихтиман, България
Ботев Ихтиман Град
00-00-0000
СОУ Христо Ботев
Ихтиман, България
Ботев Ихтиман Ботев Луковит
00-00-0000
СОУ Христо Ботев
Ихтиман, България
Ботев Ихтиман Миньор
Купа на България | Втори кръг
Дата Зала Домакин Резултат Гост Съдии
27-11-2019
19:00
СОУ Христо Ботев
Ихтиман, България
Ботев Ихтиман 1:3 Миньор
Други новини