Sofia Beach сменя Албена с двойно по-голям награден фонд от 10 000 лева


Sofia Beach сменя Албена с двойно по-голям награден фонд от 10 000 лева
01-06-2021 10:30 | BGvolleyball.com

Най-големият комплекс по плажен волейбол у нас Sofia Beach ще замени Албена като домакин за втория турнир от Националната верига по по плажен волейбол за мъже и жени. Надпреварата бе предвидена в морския курорт от 4 до 6 юни, но поради организационни причини няма да се проведе на брега на морето, както бе пренасочена.

 

Ръководството на Sofia Beach бързо раегира и спаси турнира за същите дати, като ще надгради ситуацията и във финасово отношение, след като предлага по-голям награден фонд. Докато в Албена той бе на стойност 5000 лева, то в София се вдига двойно и става на 10 000. Голямата част от двойките са български.

 

 

Само преди две седмици Sofia Beach бе домакин на първия международен турнир под егидата на FIVB, една звезда, с награден фонд 5000 евро. Предстоят още три.

Турнирът събра едни от най-добрите двойки в ранглистата при мъжете и жените. Надпреварата се радваше на огромен интерес от страна на състезатели и спортна общественост, а България става все по-привлекателна дестинация за световния елит в плажния волейбол.

 

 

---------

 

 

 

 

 

 

 

---

 

Стани фен на BGvolleyball.com във Фейсбук за да научаваш бързо новините от света на волейбола.

 

Можеш да ползваш и мобилната версия на BGvolleyball.com за смартфони и таблети, която е налична на адрес m.bgvolleyball.com


Коментари
palms bet 7sport.net
Други новини